Салат з маринованими мідіями та перепелиними яйцями
Цей смачний салат з маринованими мідіями - відмінна ідея для повсякденної вечері, так і для святкового столу.
Ингредиенты
мариновані мідії 150 г.
яйця перепелині 4-6 шт.
цибуля ріпчаста 1/2 шт.
огірок свіжий 1 шт.
редиска 4-6 шт.
руккола 1 пучок
Заправка:
оливкова олія 2 ст. л.
сік лимона 2 ч.л.
діджонська гірчиця 2 ст. л.
сіль за смаком
Рукколу промити холодною водою, обсушити і порвати руками(можна цього не робити). Викласти на тарілку.
З'єднати оливкову олію, лимонний сік і діжонська гірчицю. Спробувати заправку на смак і, при необхідності, посолити.
Перепелині яйця відварити протягом 4-5 хвилин, потім остудити, почистити і розрізати уздовж навпіл. Огірок і редиску нарізати кружечками.Цибулю нарізати півкільцями.
Викласти на рукколу огірок, редиску, цибулю і акуратно перемішати. Зверху розкласти мідії і перепелині яйця. Полити салат заправкою і відразу подавати.