Салат з маринованими мідіями та перепелиними яйцями

032 bЦей  смачний салат з маринованими мідіями - відмінна ідея для повсякденної вечері, так і для святкового столу.

Ингредиенты

  • мариновані мідії 150 г.
  • яйця перепелині 4-6 шт.
  • цибуля ріпчаста 1/2 шт.
  • огірок свіжий 1 шт.
  • редиска 4-6 шт.
  • руккола 1 пучок
  • Заправка:
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • сік лимона 2 ч.л.
  • діджонська гірчиця 2 ст. л.
  • сіль за смаком
Рукколу  промити холодною водою, обсушити і порвати руками(можна цього не робити). Викласти на тарілку.
З'єднати  оливкову олію, лимонний сік і діжонська гірчицю. Спробувати заправку на смак і, при необхідності, посолити.
Перепелині яйця відварити  протягом 4-5 хвилин, потім остудити, почистити і розрізати уздовж навпіл. Огірок і редиску нарізати кружечками.Цибулю нарізати півкільцями.

Викласти на рукколу  огірок, редиску, цибулю і акуратно перемішати. Зверху розкласти мідії і перепелині яйця. Полити салат заправкою і відразу подавати.

Смачного!

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter