Ідея для обіду: апетитний суп з червоної сочевиці та грибів

gribnoj postnyj sup s chechevicej 4

Червона сочевиця обов’язково повинна бути в раціоні. Вона дуже корисна для здоров’я. В ній омега-3 та омега-6, вітамін B6, фосфор, залізо, цинк. З сочевицею та грибами можна зварити дуже апетитний суп, тож забирайте рецепт в кулінарну скарбничку.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • вода або бульйон — 2 л;
  • червона сочевиця — 10,5 скл.;
  • морква та цибуля — по 1 шт.;
  • печериці — 150 г;
  • вершки 20-30% — 100 мл;
  • карі — 1 ч.л.;
  • цукор — кілька дрібок;
  • масло, олія;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Сочевицю добре промийте. Висипте в каструлю та залийте гарячою рідиною. Поставте варитися. Трохи посоліть.

Розігрійте сковороду з маслом та олією. Обсмажте порізану цибулю, моркву та печериці. Смачно додати ще 1-2 зубчики часнику. Перекладіть до супу.

1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 1 голос
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter