Закуска з баклажанів та помідорів

recipe 2e6a6a00 232e 4898 a2c6 4cba80095bfd w450 1

Продукти для блюда

  • баклажани 2 шт.

  • помідори 3 шт.

  • багет 1 шт.

  • майонез 200 мл.

  • часник

  • сіль

  • зелень для прикраси

  • олія для смаження

Як готувати?

Баклажани нарізаємо кружальцями завтовшки 1 см.

Посипаємо сіллю і залишаємо хвилин на 15-20, щоб у баклажанів пішла гіркота.

За цей час можна нарізати помідори кружальцями.

Також нарізаємо багет однаковими рівними скибочками завтовшки близько 1 см.

Потім потрібно видавити часник через часнику та додати в майонез.

Кількість зубчиків часнику додавайте до смаку, 3-5 шт.

Баклажани обсмажуємо на олії з двох сторін до золотаво-коричневої скоринки.

Готові баклажани викладаємо на серветку, щоб увібралася зайва олія.

Коли баклажани охолонуть, можна збирати бутерброди.

Скибочку багету змащуємо майонезом з часником, поверх викладаємо баклажан, помідор і прикрашаємо зеленню.

Зберігайте рецепт та спробуйте приготувати!

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter