Печеня в горщику: курка з картоплею та сметаною

ldjxuc c740x493x50px50p c740x493x50px50p up b0777f7c4d824faecb4f0f88e1cbf4b7

Хочете накрити гарну та смачну вечерю? Пропонуємо чудовий рецепт печені в горщику, який готується з курятини, моркви та картоплі, з додаванням сметани.

Примітка: використовуйте будь-які частини курки, воду або бульйон. Рецепт розрахований на горщик обʼємом 1,5-2 л або кілька горщиків.

Інгредієнти 9

  • Курячі стегенця 700 г
  • Картопля 7 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Перець духмяний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кріп сушений1 ч. л.
  • Вода 240 мл
Крок 1/4

Наріжте вимиту та суху курятину великими шматками. Почистьте картоплю. Наріжте середніми шматками. Почищені цибулю з морквою подрібніть.

Крок 2/4

Зʼєднайте в невеликій мисці сметану, 40 мл води, сушений кріп і перець.

Крок 3/4

Викладіть у горщик половину картоплі, курку, моркву, цибулю і картоплю, що залишилася. Посоліть і залийте соусом зі сметаною. Додайте воду чи бульйон. Наливайте стільки, щоб рідина накрила шматочки овочів.

Крок 4/4

Поставте горщик у форму для запікання. Накрийте кришкою і поставте в не розігріту духовку. Готуйте 60-65 хвилин за температури 200 градусів.

1 1 1 1 1 Рейтинг 2.00 1 голос
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter