Млинці з печерицями і сиром

9170 image2

Якщо ви шукаєте страву на сніданок, перекус або закуску, смачну і водночас дуже просту в приготуванні, рекомендуємо ці млинці. Вони вас точно підкорять!

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 250 г
  • Молоко 500 мл
  • Яйця 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Цукор 10 г
  • Олія соняшникова 30 мл
Для начинки потрібно:

Печериці 400 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Плавлений сир 2 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Олія соняшникова 30 мл.

Приготування:

Спочатку зробіть начинку. Печериці помийте і наріжте кубиками. Цибулю очистіть і нашинкуйте. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте цибулю до м’якості. Потім додайте гриби і смажте 10-15 хвилин, поки не випарується волога. Посоліть і поперчіть.

Сирки натріть на середній терці, додайте до грибів і перемішайте.

Для млинців у борошно додайте молоко, яйця, сіль, цукор і добре збийте вінчиком, щоб не було грудочок. Якщо тісто загусте, додайте трохи води і перемішайте.

Нагрійте сковороду і змастіть олією. Смажте млинці, вливаючи на сковороду по черпаку тіста і розподіляючи його по всій поверхні. Смажте по 2-3 хвилини з кожного боку. Періодично змащуйте сковороду олією.

На готові млинці посередині покладіть начинку і загорніть конвертиками. Подавайте теплими з улюбленим соусом.

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter