Щоб ваш пікнік (або домашні посиденьки у стилі пікніка) був по-справжньому незабутнім, приготуйте щось цікаве. З цієї причини буде доцільно придбати не лише традиційні ковбаски та реберця, а й біле м’ясо, наприклад курча, щоб задовольнити смаки всіх!
Насправді дуже часто шашлик асоціюється виключно з червоним м’ясом, але слід пам’ятати, що навіть біле м’ясо (а в цьому випадку курча) дуже добре поєднується з вугіллям, що тліє!
Інгредієнти:
Основні
-
Курча 1.2 кг
Для маринаду
-
Оцет бальзамічний 50 г
-
Мед 30 г
-
Гірчиця 20 г
-
Кетчуп 60 г
-
Копчена паприка 10 г
-
Часниковий порошок 10 г
- Сіль та перець