Хрумка і соковита: рецепт курячих відбивних з сирною скоринкою

4 15

Як перетворити банальну страву з курятини у справжній кулінарний шедевр? Шеф-кухар Валентина Саєнко поділилася з читачами рецептом смачної курки з хрумкою сирною скоринкою.

Курячі відбивні люблять майже всі. А якщо зробити їх оригінальними? Для цього шеф-кухар переробила рецепт панірування м’яса. Вона додала спеції та секретний інгредієнт – сир.

Який сир обрати – вирішувати вам, але ми радимо зупинити свій вибір на Грана падано. Він вміру солоний, та потрібної структури, яка ідеально підійде для паніровки курятини.

Рецепт курячих відбивних з сирною скоринкою

Час: 40 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

– 2 курячих філе;
– 3 сирих курячих яйця;
– 4 зубчики часнику;
– невеликий пучок петрушки;
– 1 гілочка розмарину;
– 4 шматочки білого хліба;
– 150 грамів пшеничного борошна;
– 100 грамів сиру Грана падано;
– сіль;
– чорний мелений перець;
– мелена копчена паприка.

Приготування:

Куряче філе зачищаємо, відрізаємо мале філе. Велике філе нарізаємо на три частини. Відбиваємо кожну під шаром харчової плівки. Важливо відбивати обережно, щоб філе не порвалося.

Курячі яйця збиваємо до однорідності й додаємо подрібнений часник.

Пшеничне борошно змішуємо з дрібкою солі, перцем та паприкою.

В чашу блендера закидаємо: хліб, листя петрушки, розмарин і сир. Перебиваємо. Ароматні сухарі для панірування готові.

Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Філе обсипаємо борошном, занурюємо в яйце і потім в сирні сухарі. Смажимо з двох сторін до рум'яності.

Подавайте курячі відбивні з улюбленим соусом та гарніром.

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter