Печериці, фаршировані куркою та сиром

t444

Страва має нереально ніжний смак, тому просто тане в роті. Фаршировані печериці за цим рецептом виходять дуже оригінальними та апетитними.

Таку страву можна подавати до святкового столу. Печериці готуються надзвичайно просто та швидко.

Інгредієнти для приготування:

600 г. печериць;
150 г. відвареного курячого філе;
яйце;
ріпчаста цибуля;
1 ст.л. нарізаного кропу;
4 ст.л. пшеничної крупи;
200 г. сметани;
50 мл. білого сухого вина;
1 ч.л. зернистої гірчиці;
150 г. плавленого сиру;
сіль та спеції за смаком.

Печериці очищуємо від шкірки. Зрізаємо ніжки та капелюшики. Ніжки дрібно нарізаємо та перекладаємо в миску. Пшеничну крупу відправляємо на суху сковорідку та смажимо 2-3 хвилини. Потім викладаємо її в каструлю та заливаємо окропом. Варимо приблизно 10 хвилин.

Плавлений сир нарізаємо скибочками, а варене куряче філе подрібнюємо. Яйце теж відварюємо й нарізаємо кубиками. Додаємо м’ясо, пшеничну крупу, зелень, нарізані ніжки від печериць та подрібнену ріпчасту цибулю.

Солимо та перчимо за смаком. Перемішуємо. Печериці фаршируємо готовою начинкою. Зверху викладаємо плавлений сир та відправляємо гриби у форму для запікання. Потім змішуємо сметану, гірчицю та вино. Соусом поливаємо фаршировані печериці.

Ставимо їх в духовку та запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter