Глазуровані сирки по-домашньому

0 696x

Цей смачний десерт не потребує ні особливих умінь, ні наявності духовки. Тому сміливо беріться за справу і зробіть смачний десерт.

Подробиці

Інгредієнти:
Кисломолочний сир – 200 г
Шоколад – 50 г
Сметана – 1 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Курага(або родзинки чи фініки) – 100 г
Ванільний цукор – 1 ст. л.

Розтерти до однорідної маси сир(краще домашній) зі сметаною, цукром і ваніллю. Курагу (або родзинки, фініки) замочити у теплій воді на 10-15 хв, щоб розм’якли, і перекрутити на м’ясорубці.

Шоколад (чорний або молочний) натерти на дрібній тертці.
Все готове – починаємо формувати кульки. Для цього руки змочити водою, щоб не прилипало, викласти на долоню 1 ст. л. сирної маси, розплескати її. На середину покласти 0,5 ч. л. кураги та зліпити кульку. Обваляти в шоколаді й покласти в холодильник на для застигання.

Через 1-2 години ви маєте приблизно 8 шт. глазурованих сирків!

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter