До м'яса чи риби: готуємо овочевий гарнір з осінніх продуктів
З настанням осені на прилавках ринків та у магазинах з'явилися довгоочікувані гарбузи. З них можна готувати будь-які страви: від закусок до десертів.
Українська кулінарка Єлизавета Глінська поділилася з читачами рецептом відмінного сезонного гарніру з гарбуза, грибів та моркви. Щоб страва вийшла поживною та дієтичною, вона запекла їх в духовці з ароматними травами.
Такий гарнір чудово доповнить страви з курятини, червоного м'яса чи риби.
Рецепт сезонного овочевого гарніру
Час: 30 хвилин
Приготування:
Наріжте всі овочі довільними шматочками. Важливо, щоб вони не були занадто великі, або дрібні. Викладіть їх шарами у жаротривку форму для запікання.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Для заправки вичавіть часник, додайте спецій та змішайте все з олією. Рясно полийте цим овочі та посоліть.
Відправте їх у духовку на 25 – 30 хвилин.
Готові запечені сезонні овочі подавайте гарячими, або холодними до м'яса чи риби.