flagman223x100 tes3 2 lom4 fasad 1

Торт без випікання з фруктами: легкий, ніжний та дуже смачний тортик

yagodnij tort 2

Знаю, що багато хто дуже любить тортики без випікання, вони легкі в приготування і дуже смачні.

Інгредієнти:

  • Печиво – 200 г
  • Вершкове масло – 70 г
  • Сметана – 400 г
  • Сир – 350 г
  • Цукор – 200 г
  • Желатин – 30 г
  • Вода 230 мл
  • Ванілін

Приготування:

Фрукти – 650-700 г (у мене апельсин, ківі, банан, груша) можна будь-які сезонні ягоди та фрукти.

Готуємо основу для торта. Для цього 200 г пісочного печива подрібнюємо у блендері, можна розкришити руками. Розтоплюємо 70 г вершкового масла і вливаємо в печиво. Перемішуємо.

З отриманої маси робимо основу, утрамбовуємо за допомогою ложки та рук по дну форми (у мене 27х19). Забираємо в холодильник на 30 хвилин.

Тепер займемося нашою основною частиною для торта. 30 г желатину заливаємо 230 мл води. Перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин набухати.

 

Тепер з’єднуємо 350 г сиру, 450 г сметани, 200 г цукру (можна менше) та перебиваємо блендером до однорідної маси.

Набряклий желатин необхідно розтопити. Я роблю це у мікрохвильовій печі. Ставлю таку кількість на 40-50 секунд у мікрохвильову піч, нагріваю, але не доводжу до кипіння. Желатин має розчинитись. Можна розтопити на водяній бані. Трохи остудити.

Зливаємо желатин у сирно-сметанною суміш і перемішуємо.

Готуємо фрукти для торта без випічки. Я дрібно порізала банани, ківі та апельсини. Загальна вага має становити 650-700 г. Можна фрукти та ягоди брати сезонні та улюблені. Фрукти додаємо у сирно-сметанною суміш і перемішуємо.

Форму з основою дістаємо з холодильника та виливаємо основну частину із фруктами. Поступово розподіляємо і прибираємо в холодильник на 4 години до застигання.

Потім акуратно витягаємо торт з форми. Зручно робити це, якщо рознімна форма.

Торт вийшов дуже ніжним, легким, соковитим. Усі залишилися задоволені, рекомендую.

Смачного!

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter