Дієтолог назвала найменш шкідливі варіанти фастфуду

ghiorjhorkae

Найбільш корисним варіантом фастфуду є піца, проте вона має бути без копченої ковбаси. Про це розповіла лікар-дієтолог Олена Соломатина.

Вона додала, що піца може містити сир, гриби та велику кількість томатів. Картопля, у свою чергу, краще брати сільську і їсти її з овочами. 

“Якщо дуже хочеться бургер, краще замінити булку на цільнозерновий хліб і додати більше овочів. Намагатися не брати майонез. Краще томатний соус”, – зазначила Соломатина.

Вона також порадила знімати паніровку з нагетсів та курячих крилець і закликала не запивати їжу холодними напоями. Якщо хочеться з’їсти чіпси чи пиріжки, краще брати запечені.

Що стосується шаурми, то менш шкідливою буде куряча шаурма без майонезу, з великою кількістю овочів та томатним соусом. До швидкорозчинної локшини також краще додати овочі, зробила висновок Соломатина.

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter